good for you weekend
på underbar herrgård eller hotell någonstans i Sverige

Good for you weekend på en underbar herrgård eller hotell någonstans i Sverige


Tänk dig en långhelg en bra bit utanför storstaden i en underbar avkopplande och livgivande miljö. Maten som serveras är näringstät, antiinflammatorisk och supergod! Den här typen av mat är läkande på cellnivå och balanserad för både kropp och sinne. Du får ett ytterst genomtänkt program tillsammans med två tränings- och hälsoexpeter; en naprapat/personlig tränare och en dipl. näringsterapeut/livsstilscoach.
Det bästa är att du har tillgång till dessa experter under hela vistelsen! 
Ni tränar, samtalar, har föreläsningar och äter tillsammans. Det finns massor av tid att diskutera såväl livsfrågor som hälso- och friskvårdsfrågor och hur du i din livssituation bäst kan resonera kring träning, mat/näring och få insikt i hur du kan hjälpa dig själv till ett fortsatt friskt, välmående och balanserat liv. 

Våra experter som är med på resan:

KRISTOFFER SÖDERSTRÖM
Legitimerad naprapat och personlig tränare. Han är expert på att lösa problem som kommer från muskler och leder.  Läs mer om Kristoffer längre ner på denna sida!

LOUISE TJERNQVIST:
Diplomerad näringsterapeut, holistisk livsstilscoach och OS medaljör i simning. Läs mer om Louise längre ner på denna sida!

Vi återkommer om pris.

Se hela agendan här:  Agenda långweekend 2019          

 

Kristoffer Söderström

Kristoffer Söderström

Kristoffer är Legitimerad naprapat och expert på att lösa problem som kommer från muskler och leder. Han arbetar dagligen med att behandla och rehabilitera onda nackar, ryggar, höfter, knän och fötter. Kristoffer arbetar också som naprapat på Stockholm Triathlon, Iron Man, Toughest OCR och liknande tävlingar i Sverige och Norden. Dessutom utbildar han framtidens personliga tränare i Sverige och utomlands.

Kristoffer finns till vardags på Optimal Fysik i Vasastan i Stockholm där han är klinikansvarig och behandlande naprapat http://www.optimalfysik.se/hem-1
men har även många järn i elden som egen företagare inom naprapati och träning. Läs mer om Kristoffer här 
https://kristoffersoderstrom.se/

Louise Tjernqvist

Louise Tjernqvist

Louise är Diplomerad funktionsmedicinsk näringsterapeut, Holistisk livsstilscoach och OS medaljör i simning.
Att vara elitidrottare är dock inte samma sak som att vara hälsosam. Hårt arbete, målmedvetenhet och fokus är viktiga ingredienser för att nå sina mål, men det är inte allt. Det var i samband med dessa insikter som Louises passion för kroppen, själen och helheten väcktes.
Louise arbetar med funktionellt anpassad näring och livsstil som medicin, individuellt anpassat oavsett om du är atlet eller vardagshjälte. Helheten och balansen är nyckelord.
Med sina erfarenheter från elitidrotten (2 olympiska spel) finns ett driv och fokus på hälsa, prestation och personlig utveckling för optimalt välmående.
”When a flower does not bloom, you fix the environment in which it grows - not the flower. ”

Läs mer om Louise här:  http://atruelifestyle.com/